duminică, 13 mai 2012

Cît de mare tu eşti?







Tot ce facem noi în timpul vieţii , este aceea ce va rămâne  după noi.Care este scopul tău cel mai mare în viaţă? Vei reuşi să îl atingi? Viaţa nu e atît de frumoasă şi inofensivă după cum pare.În viaţa, minunile nu cad din pod, depinde doar de tine.Nu contează că eşti mare sau slab, nu contează că eşti înalt sau mic , vieţii nu-i pasă. Nu este vorba despre cît de tare viaţa ne va lovi cu greutăţile sale şi ne va testa cît de buni suntem noi , ci de cît de puternici vom fi ca să înfruntăm acele dificultăţi şi să continuăm legenda noastră personală.

Sau îţi trăieşti viaţa sau ce faci în puii mei.Spune-mi te rog oare te vei mulţumi tu , să fii un om mediocru? Să mergi zilnic la acel lucru şi să faci ceea ce nu îţi place ? Vei munci peste măsura pentru ca să-ţi plăteşti studiile la universitate sau o vacanţă la mare?Asta se numeşte viaţă?
Aşa viaţă e pentru oamenii slabi , care se tem , se tem să crească , se tem să iasă din starea lor de confort , se tem de schimbări , se tem de şansele care i le dă viaţa.Tu ai puterea să-ţi schimbi viaţa .

Fiecare din noi poate ajunge foarte bun, chiar cel mai bun şi mai puternic om .Şi iată acum ai crescut şi a venit timpul să devii cel mai mare om de pe Pământ şi tu ai fi făcut-o însă undeva în urmă tu ai greşit , ai greşit pentru că nu ai continuat să fii tu , ai permis oamenilor să arate cu degetul la tine şi să spună că nu ai fost suficient de bun.Atunci lucrurile au devenit mai grele , au apărut alte probleme şi tu ai început să cauţi o scuză , o scuză după care să te ascunzi mereu cînd cineva spune despre ce puteai tu ajunge.


Acum dacă ştii ce vrei , doar pleacă şi ia ce ţi se cuvine.Tu nu o faci pentru mine , pentru el sau pentru ea , tu o faci pentru tine , pentru că tu eşti cel mai bun , tu eşti actorul principal în viaţa ta şi tu o modelezi cum vrei.Evident că va durea , va durea foarte mult.Însă bine va trece o zi , două , un an sau trei ani însă pînă la urmă tu vei reuşi.

   Niciodată nu lasă pe cineva să spună că tu nu poţi face ceva.Oamenii pot avea tot ce pot aşa că pleacă şi ia tot de ce ai nevoie.Nu contează că vrei să ajungi preşedinte de ţară sau să fii campion mondial , contează doar să fii mulţumit de sine.Toţi mereu caută să devină perfecţi , pentru mine a fi perfect înseamnă relaţia faţă de tine , dacă eşti mulţumit de sine, a fi perfect înseamnă să priveşti pe cineva în ochi şi la un oarecare reproş să spui că ai făcut imposibilul pentru a lua ce ai vrut.Pentru că de asta avem nevoie , de imposibil , pentru că posibilul deja nu e deajuns.Dacă poţi face asta , atunci eşti perfect! Contează să arătam nouă că noi putem , că noi merităm şi să aratăm cît de mari suntem noi!

Dar tu cît de mare eşti?

Al vostru Dani Cojuhari          

;]




Un comentariu:

  1. ”Trăieşte ca şi cum ai muri mâine. Învaţă ca şi cum ai trăi veşnic.” Mahatma Gandhi
    Fii cel mai bun, si zi de zi fii in competitie singur cu tine, creste zi de zi si provoacate la ceva mult mai mare, fiindca azi e o zi noua, iar cea de ieri sa terminat ieri!

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină