joi, 29 martie 2012

Seducţie partea I





Ai fost vreodată frustrat de un eşec cu femeile/bărbaţii? Ai avut parte de o situaţie penibilă în timpul unei întîlniri? Ai fost vreodată respins de o femie/băiat fără să ţi se dea careva motive?
Sunt sigur că ai avut astfel de situaţii indiferent de statutul tău social , de personalitatea ta sau cît de bun seducător eşti :).

Dezvoltarea personalităţii mele a început sigur cu studierea seducţiei. Pentru cineva poate şi va părea destul de straniu avînd o reacţie de genul “cui îi mai trebuie şi asta ? ce eu nu sunt suficient de bun să am fete? Din fericire sau din păcate relaţiile noastre cu persoanele de sex opus sunt inevitabile  :). Atunci toţi noi ne întrebăm de ce să nu posedăm ceva
cunoştinţe despre asta dacă e aşa de important pentru noi ?


Acum drag cititor întreabăte dacă eşti mulţumit de felul în care abordezi femeile? De cîte ori ai mers pe lîngă o fată bună rău de tot şi ai evitat să o priveşti măcar în ochi , nemaivorbind de iniţierea unei discuţii sau un posibil număr de telefon. Corect de foarte multe ori.Chiar sunt curios să aflu de ce nu ai făcut-o , era poate prea multă lume în jur ? sau nu erai sigur că i-ar fi plăcut de tine? sau nu stai că ea era prea ocupată şi nu avea timp , se grăbea. BULLSHIT! Tu nu aveai curajul să o faci pentru că nu erai încrezut în propriile forţe. Nu creadeai că ai o personalitate suficient de atrăgătoare pentru a-i place  . Ei bine te-ar fi ea respins şi îţi spunea că eşti prea naiv  şi ce? Ai fi pierdut ceva? Din contra pentru că eşecuri nu există ci doar acumulare a experienţei. Indiferent de rezultat că ai fi convins-o să iasă cu tine sau că ea ar fi spus că nu are timp , tu ai doar de cîştigat în urma acesteia.

Cam atît pentru primul meu articol.Sper că va plăcut şi că nu veţi mai ezita să acţionaţi , practic să faceţi ceea ce doriţi şi să fiţi liberi! Să  nu mai aveţi careva complexe sau ezitări. În partea a doua voi posta nişte regulli de etichetă seducţională hai să-i spunem aşa şi voi încerca să explic nu doar ce să faceţi ci şi cum să faceţi!

Mulţumesc pentru atenţie
al vostru Dani Cojuhari

;]

11 comentarii:

  1. Seducția e un moment în viața și dezvoltarea fiecăruia, nu sunt așa cursuri de seducție oficiale, cel mai des învățăm din propriile experiențe, și cred eu că chiar dacă ar fi așa cursuri oricum nu am învăța prea multe ... fiindcă aceste lucruri se învață pe pielea ta, cu primirea unor sfaturi uneori. Seducția presupune un alt nivel al propriei aprecierei, trebuie să te vezi pe tine, să vezi ce greșești și să corectezi! Util articol, și scris profesionist, bravo și multă baftă !

    RăspundețiȘtergere
  2. ms :)
    o da experienta e cel mai important factor aici

    RăspundețiȘtergere
  3. ))) nice Dani., as spune ca e mai mult cu referire la baieti..sauu)) totushi pare straniu o fata pe strada se se apropie de un baiat sa-i spune ca ii simpatic si sa ceara numaru :D

    RăspundețiȘtergere
  4. De ce nu ? :D

    ce e mai bine ? sa savurezi din ce ai tu

    sau sa savurezi din ce vrei sa ai ? )

    RăspundețiȘtergere
  5. desigur sa savurez ce vrei sa ai).. dar eu cred ca o fata ar face in asa fel ca baiatul sa se apropie si nu invers. Nustiu cum tu, da mie imi place moda veche cand baiatul ia initiativa)))

    RăspundețiȘtergere
  6. da daca vreau sex de la prima intilnire ce spui maestre ? :D

    RăspundețiȘtergere
  7. pai stiţi sănsăi sunt cam neincrezut si complexat da felul meu si am fobia de a ramine virgin,dar pe de alta parte nu vreau relatii de lunga durata ceash pute interprinde in aceasta situatie ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cantaradjiu, caută o fată care să te atragă și care să fie atrasă de tine, incepe o relatie indiferent de care va fi lunga sau scurta, și ajunge la sex ... și capătă experiență și încredere, și te apuci să faci lucruri care ei nui plac ... și basta !!!

      Ștergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină