marți, 21 august 2012

Schimbă-ţi viaţa în 30 de secunde!



Drag cititor , am găsit un exerciţiu nou , care îţi schimbă viaţa în doar 30 de secunde.Nici eu nu am crezut , însă întradevăr lucrează , nu fă nimic , aşteaptă 30 de secunde şi vei privi cum ţi s-a schimbat viaţa.Deci să începem , gîndeşte-te la ce vrei să devii/faci timp de 30 secunde.Baftă!

30....20....10....5..!  S-a schimbat ceva ? NU ? Interesant de ce oare !?


Pentru că doar TU îţi poţi schimba viaţa, doar tu poţi să te scoli de pe scaun şi să-ţi dau un şut în fund să faci ceva.Da , trist dar adevărat. Dimineaţa ne sculăm cu o faţă boţită ş cu o atitudine de parcă toţi sunt cei mai mari duşmani şi am da orice ca să mai dormim.Însă nu ne dăm seama că e o nouă zi  şi doar noi o putem schimba.Savurează de acest timp cît eşti tânăr şi nu pierde posibilităţile de care dispui , pentru că eşti frumos , eşti tînăr ,eşti deştept! Fă zilnic un lucru care te temi să-l faci!

Dansează , pictează, inventează , cîntă , compune fă ceva ce îţi poate produce plăcere.Alege ceva măreţ să faci , pentru că potenţialul tău este infinit.Nu invidia pe alţii că ei au şi că tu nu ai , că ei au ajuns şi tu nu , pentru ca  viaţa nu e o întrecere cu ei , ci cu noi înşine. Cădem , apoi ne ridicăm , cunoaştem victorii apoi pierdem , însă oricum ajunge pînă la sfîrşit!

Nu avea încredere în toate prostiile care sunt pe TV sau în net.Lumea încearcă să ne menţină proşti. Nu avea  încredere în instituţiile care te educă (şcoala, universitatea) ele au ca scop ca să ne facă nimic mai mult decît nişte oameni mediocri. Socializează cu toţii mereu , cunoaşte multă lume nouă , nu-ţi pierde timpul fiind timid.Dacă nu îţi place ceva , spune-o şi continuă să faci ce vrei! Găseşte oameni pe care să-i urmezi.
Iartă , nu ţine ură pe cineva , încurajeazăl şi spunei că suntem oameni şi toţi greşim!

Educăţi corpul , fă-ţi un abdomen frumos , arată frumos , miroase frumos şi lasă lumea să-şi rupă gîturile întorcîndu-se pentru a te privi.Experimentează în relaţii , fă sex , învaţă să găteşti , dormi bine , fă-ţi program!
Fă complimente mereu , ţine minte numărul de telefon ai fostelor/ştilor tăi prieteni. Nu te simţi vinovat.Bea apă , nu căuta scuze , urcă scările pe jos, fă o listă , citeşte tot ce poţi citi , cîntă în duş , riscă , asumă-ţi responsabilităţi, fă ceea ce lumea spune că tu nu poţi face! şi în sfîrşit TREZEŞTE-TE!!!

Nu te teme de nimic , nici măcar de moarte.Ea ne ajunge pe toţi , mai devreme sau mai tîrziu.Imaginează-ţi acum că stai pe patul de moarte , ce îţi vine în gînd ? oare ce va fi după moarte? oare ajung în rai ? iad ? în ce să cred? Oare îmi pare rău că mor ?
NU. Îţi va părea rău doar de lucrurile care nu le-ai făcut şi vei fi dezămăgit de felul în care găseai mereu scuze şi nu făceai ce trebuia.

E alegerea ta! Să stai mai departe la calculator pe facebook , odno , twitter , ask sau toate bullshiturile acestea sau să ieşi afară , să inspiri adînc şi să zici eu pot!

3...2...1!
S-a schimbat ceva ?

al vostru
Dani Cojuhari
;]

2 comentarii:

Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină