duminică, 5 august 2012

Ghid de utilizare - pentru femeia visurilor tale!

Sunt sigur ca fiecare dintre voi are un top 3 al femeilor , ascuns acolo undeva in subconstientul vostru unde intra tipe de genul: Angelina Jolie , Megan Fox sau Jessica Alba! Ce ar fi daca ti-as spune ca e posibil ca ele sa geme de placere un urma mingierilor tale :D? Sa te imploare sa ramii cu ele dupa 3 ejaculari deja si sa plinga pentru ca tu nu le oferi suficienta atentie , ce ar fi ? Te-ai simti mai barbat decit esti acum? Ai fi mega-guru si ai avea mai mare curaj? Sunt sigur ca da!!!

Pai uite ca e posibil si asta, totul depinde doar de tine.Hai sa ne gindim nu chiar asa de global , insa la fetele hot ale noastre.Hai sai spune HB(hot boney)  asa cum se descifreaza o fata buna buna! Ia pixul in mina , o foaie si incepe a scri. Sa incepem!!!

Merge o HB prin parc, tu o vezi , ii tragi atentia ca si zecii de baieti de prin preajma , care doar asteapta ca sa i-o traga :D si te gindesti oare ce sa fac.Daca vei folosi ceva de genul "salut draguto , nu vrei sa bem un suc" , sau sa ii reciti toate strofele din luceafarul , credema ea te va pune in rind cu ceilalti 495 de fani xD.

Ea sigur va merge fudula (stiind ca toti o privesc) si deja va avea imunitate la apropierile tinerelor disperati.Deci cum spune Steve Jobs , Think Different.Asa fao si tu ). Nu-i fa nici intr-un caz pe plac , incepe cu ceva banal , fa in asa fel ca ea sa se simta inferioara ) Bateti joc de ea , de orice.De parul de pe mina prea mare , sau de picioarele care trebuie epilate , sau ca are mustete sau ca maioul e patat, orice ) surprinde-o cu ceva nou , nu e important sa se simta atrasa de tine deodata.Chiar fao pe prostul dupa ce ti-a dat numarul , bucurate ca un copil si spune-i ca ii promiti ca nu o veni suna mai putin de 50 de ori pe zi :D . Simte-te bine cu ea si avanseaza.

A da ,si cum ramine cu Angelina Jolie si Megan Fox?Nustiu cum ramine , cind ma voi culca cu ele , va voi spune cum e, pina atunci avansez si ma bucur de viata sau mai altfel spus ma pregatesc pentru ele )
Ca bonus mai jos va dau un ghid format din 9 pasi despre cum sa mentii femeia visurilor tale alaturi de tine si sa se indragosteasca nebuneste ) Bafta


  • 1)Nu lua treaba chiar atit de serios.Iao peste picior
  • 2)Nu cauta realatia  in mod activ
  • 3)Experimenteaza
  • 4)Nu regreta nici un moment din viata ta
  • 5)Nu refuza niciodata ce ti se ofera
  • 6)O relatie perfecta este atunci cind tu esti dispus sa renunti
  • 7)Numarul 1 esti TU!
  • 8)Pentru a fi impreuna fericiti , mai intii trebuie sa fiti fericiti aparte
  • 9)Greseli:
-nu accepta controale sau programe din partea ei.La fel nici tu nu o fa
-odata ce relatia avanseaza , nu te schimba , ramii sa fii tu insuti
-fara crize de gelozie , , esti barbat sau ce in puii mei!


al vostru
Dani Cojuhari 
;]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină