duminică, 1 aprilie 2012

Seducţie partea II

Ţi-ai  luat în sfîrşit inima în dinţi şi ai demonstrat curaj ca să agaţi acea fată de nota 10 însă urmează întrebarea: Cum să agaţ ? Despre ce să vorbesc cu ea ? Cum să îi cer numărul de telefon?
Păi bine , ţin să îţi dau o veste foarte bună la acest capitol şi anume ceea că nu contează exact ce spui , ci contează cum spui.
Cînd începi să vorbeşti cu ea menţine zîmbetul pe buze şi fii relaxat.Ţine minte că indiferent de rezultat tu oricum deja eşti cu un pas înaintea celorlalţi care continuă să se gîndească daca să acţioneze sau nu .Nimeni nu se naşte învăţat , de aceea e foarte important să ne creăm acele obiceiuri de a socializa cu oamenii.

Cînd vezi o fată , gîndeşte-te la orice discuţie cît de banală ea nu ar fi  însă care să nu arate interes din partea ta sau găseşte lângă-peste-alături-la ea sau nuştiu unde, ceva de care să te anini.
Înainte de a face orice pregăteşte-te şi presupune că vei avea succes.Niciodată să nu te complexezi pentru că o uşă închisă deschide alte două  şi niciodată să nu fii disperat în urma unui refuz.

(*)Bărbatul adevărat înseamnă putere.Teoria spune că bărbatul trebuie să conducă întotdeauna , să aibă mereu un plan de acţiune, să fie el cel care decide ci nu invers.
Deci data viitoare cînd inviţi pe cineva să iasă cu tine să nu spui aşa: 
-Vrei să ieşim la un suc?
Dă dovadă de hotărîre şi spune – Hai să ieşim la un suc ,apoi  pleci şi o iai.

(*)La o eventuală întîlnire dacă apare ceva de genul unui refuz  că nu poate sau că e ocupată nu începe să te plingi cu verificări de genul de ce ? ce ai de făcut? sau că tu mi-ai promis! Dacă o faci ea te-a prins de OO :D

(*)Sunt sigur că de multe ori te-ai întrebat: Dar unde o duc? Ce vb cu ea acolo? Ce facem mai apoi?
Pe cînd ele se întreabă: Dar cu ce să mă îmbrac? Dacă nu mă place? Cum să îl fac să vadă mai bine că sunt bună?
Vezi diferenţa ? :D hotărîrea urmează să o iai TU )

(*)Un lucru extrem de important la prima conversaţie este KINO -ceea ce înseamnă atingere : ) Contactul fizic face ca persoana de sex opus să se simtă în siguranţă. Sigur nu începe deodată a o lovi la fund sau a pune mîna în alte locuri mai intime , atinge-o pe braţ , pe umăr , la cot în aşa fel ea se va obişnui cu tine chiar dacă te cunoaşte de 2 minute.

(*)Încearcă să găseşti ceva ce ai în comun cu ea, ceva care să creeze afinitate(potrivire) între voi 2.Ca exemplu îţi pot da doi fani ai unei echipe de fotbal care după o victorie a echipei favorite se îmbrăţişează şi se bucură împreună de parcă ar fi  cei mai buni prieteni din lume şi toate acestea e din cauza că ei au ceva în comun. Încearcă şi tu să găseşti această potrivire.

(*)Pentru a crea atracţie încearcă să ai o conversaţie care să includă ceva din copilărie , problemele cu care se confruntă ea sau roag-o să-ţi spună vreo situaţie penibilă.Deasemenea încearcă să vorbeşti despre teme TABU(interzise) pentru ea ceea ce ajută nu doar la apropierea persoanelor ci şi la cunoaşterea lor.

(*)Indiferent că abia ai cunoscut fată sau că o ştii de o veşnicie şi abia acum ai abordat-o încearcă să o săruţi mereu pe buze.Insistă mereu pentru că asta dă dovadă că ştii ce vrei şi nimic nu e mai atractiv decît barbaţii care ştiu ce vor.Ţine minte că e mai bine să-ţi pară rău de ceea ce ai făcut decît să îţi pară rău că nu ai făcut ceva!

Iată şi 10 reguli proprii culese din ceva cărţi şi articole citite de mine , ulterior adaptate pentru contingentul seducţiei de la noi!

1)Cînd vreai să cunoşti o femeie foloseşte formula:C.I.A.I
 caută-întîlneşte-atrage-încheie afacerea.
2)Întotdeauna gîndeşte-te că vei avea succes.
3)Niciodată să nu pari disperat(ele asta simt).
4)Orice uşă închisă deschide alte două.Nu călca mîndria TA.
5)Agăţatul e o situaţie în care cîştigă ambele părţi.
6)Umorul e una din cele mai importante tehnici.
7)Fii încrezut in sine şi relaxat.
8)Niciodată nu te stresa.Păstrează-ţi calmul.Think positive ).
9)Nu-ţi cere scuze pt dorinţele tale.Nu le pupa în fund ci punele să cîştige dreptul de a fi cu tine.
10)Vorbeşte , miroase , arată bine!


Baftă ;]

al vostru Dani Cojuhari

; ]

6 comentarii:

  1. Ai ai ai, un articol de nota 10, amigo !!! Foarte bravo ... chiar le cuprinzi pe toate, și chiar și inspiră, și învață !! ))) Să seducem deci, asta urmează !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da si sa nu stai cu fundul pe scaun , distribuind foto pe facebook :D

    RăspundețiȘtergere
  3. ))))) e amuzant să citești așa ceva )))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. scuză-mă că nu sunt așa de cool ca tine în ale pickupului :D

      Ștergere
  4. hey amigo, vreau articole noi !!! :D

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină