vineri, 5 octombrie 2012

Cum să seduci fata din liceu ?



Nu cred să existe băiat care să nu fi avut în imaginaţia sa acea fată firavă din liceu , pe care o place atît de mult , care trecînd pe lîngă el, face ca ritmul inimii să se mărească de 2 ori, însă se teme să schimbe două vorbe cu ea.

Deseori fetele par foarte inaccesibile pentru bieţii noştri băieţi , care găsesc mii de scuze pentru a nu da ochii cu ea şi de a avea orice fel de contact: „este prea ocupată” , „vorbeşte cu altcineva” , „nu se uită la mine” , „nu-mi place de ea”, DESTUL! Începe a savura compania ei iar dacă vreai ceva atunci ia-o.

Mai jos voi prezenta 10 paşi simpli care te vor ajuta să devii atractiv în ochii fetelor.


1.  Vorbeşte
Nu contează ce spui , contează doar felul cum o spui.Începe conversaţia cu orice , cît de banal nu ar suna.Nu vreau să te insult , însă dacă taci cum ea te va băga în seamă?


2.  Preia iniţiativa grupului
Grupurile sociale din liceu au fiecare viaţa sa aparte.Nu-ţi fie frică să întri în grupul din care face parte ea şi de a-ţi impune personalitatea acolo.


3.  Prietena
Părerea prietenii sale are o importanţă majoră în relaţia voastră.Ea petrece aproape tot timpul cu aleasa ta, deci cînd e prezentă la discuţia voastră , nu o neglija, acordă-i şi ei atenţie ba chiar mai multă.


4.Atacă de faţă cu ceilalţi
Ea va fi poate puţin intimidată de acest gest , însă va înţelege că tu întradevăr ai intenţii serioase (cred că tu le ai,nu? :D).Atinge , sărută, îmbrăţişează ,astfel vei căpata ceva puncte în plus.


5.Similitudini
Caută acele interese comune care te vor ajuta foarte mult la menţinerea discuţiei dar şi te va poziţiona mai aproape de ea.De ce doi fani ai unei echipe de fotbal care nu se cunosc , după meci se îmbraţişează de parcă ar fi cei mai buni prieteni?


6.Confortul
Lumea este mereu în căutarea acelui echilibru emoţional care îi va face să se simtă bine.Fii mai indiferent , nu fi „tăticul” ei limitînd-o cu anumite obligaţii sau fiind gelos.


7.Ai grijă de ea
Fă-i complimente , fii atent şi politicos. Nu condamna , nu te plînge şi nu critica.


8.Locul
Ea se va simţi presată de pereţii şcolii şi nu va da frîu liber emoţiilor sale.Deci stabileşte o eventuală ieşire mai tîrziu la un suc sau chiar după lecţii.Fă în aşa fel ca să nu fie întălnire , ci doar timp petrecut împreună.


9.Dacă are prieten?
Practic ea cea mai des utilizată scuză şi cel mai des prietenul este tot din acest liceu.Încearcă să îl faci de rîs, în timpul unei pauze, examineazo din cap până în picioare.El va fi gelos şi nedumerit pe cînd tu calm şi relaxat, iar contrastul dintre voi va fi vizibil.
Sugerează-i că relaţia nu e prea bună , găseşte vreun dezavantaj şi întreabă ce crede despre asta ea, astfel plantezi îndoieli în mintea sa.


10.Acţionează!!!
Acum cînd ştii aceşti paşi,pleacă şi executăi.Lasă revista jos  şi priveşte la fetele din jur,îţi plac?.Ai şi motiv ca să începi conversaţia, întreabă ce crede despre acest articol ,dacă e adevarat sau nu, doar tu decizi cu cine să fii.Îţi urez multă baftă şi fete frumoase!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină