vineri, 22 februarie 2013

Contrastul


Iată că am revenit la articole și la blogul nostru - mult iubit ș îndrăgit de cititori .Astăzi vom vorbi de un lucru care e foarte necesar intr-o relație , indiferent fie ea una serioasă , o aventură de o săptămînă sau relația vieții tale.Mulți oameni pur și simplu neglijează acest lucru ,se încăpățînează de a continua a fi mediocri și de a nu face nici  un pas spre îmbunătățirea relației lor.Exact , astăzi voi face excepție și voi vorbi despre cum să menții relația la turații maxime mereu.

De cîte ori vi s-a întîmplat ca anume să vă placă procesul de cucerire/ de a fi cucerită , după care urmează ceva tachinări , jocuri , cîteva întrevederi sau ieșiri ca mai apoi interesul și simpatia să dispară.Deseori aud fraza nu mai e cum a fost la început , sau că era mai interesant cînd ne-am cunoscut și multe alte scuze de a sta și a nu face nimic.Deci cum oare să facem ca flacăra pasiunii noastre (oo da ,asta eu am scris xD) să fie mereu aprinsă ba chiar să ia și mai mare amploare?

Răspunsul corect este CONTRASTUL.Nu am mai întîlnit această idee la nici un blogger , în nici o carte și nici măcar în vreun articol.Deci risc să afirm că este în totalitate ideea mea.Acest contrast în sine presupune schimbarea emoțiilor în așa fel încît ele mereu să fie diferite ,pentru a produce acea satisfacție meritată , de care toți noi avem nevoie.Emoțiile nu e necesar să fie mereu pozitive , sună cam straniu însă întradevăr ajută mult.

Firea mea mereu dornică de relații serioase :D , după o perioadă de emoții pozitive și lucruri bune împreună , mereu tindea de a se certa.Nu , nu sunt mazohist ca să îmi fac mie rău sau persoanei apropiat , ba chiar mai mult nu îmi plăcea nici acea ceartă în care ambii ne epuizam toți nervii.Însă această ceartă nu era inhibată de nimic , pentru că împăcarea ulterioară era prea frumoasă pentru a pierde așa ceva. Astfel după o perioadă de negativism din partea la ambii , hai să spunem vreo cîteva ore , voi pur și simplu savurați extrem de mult în acest contrast mare de emoții.E ca și cînd ai merge cu mașina la viteza de 200 km/h timp de 10 minute , iar o micșorare a ei la 150 ți se va părea semnificativă și vei avea iluzia că mașina abia se tîrîie.Însă o accelerare instantanee de la 0 la 150 km/h vei avea o adrenalină de nedescris , ți se va părea că mașina începe a zbura și vei savura cu mult mai mult.

La fel puteți aplica aceasta și la comportamentul vostru zilnic.Azi puteți fi romantic și face o cină cu mîncarea ei preferată , mîine puteți fi un badboy cu aere, care e rece, respingător , însă care întradevăr iubește , pentru ca poimîine a face aluzie la un indiferent care vrea doar sex ca ziua următoare să fii un tocilar ce se teme să se apropie de ea! Fii imprevizibil și surprindei creierul ei cu comportamente nemaîntilnite mai devreme.Astfel credemă că nu vei fi comparat cu nici unul din precedenții ei )

Deci dragi cititori , vă îndemn să savurați emoțiile la maxim și să folosiți acest truc în favoarea voastră.Vă doresc multă adrenalină și accelerare instantanee . Multă baftă!

al vostru
Dani Cojuhari
;]

5 comentarii:

  1. cu asa schimbari frecvente as putea crede ca tipul are probleme de personalitate :D:D:D:D:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De cînd schimbarea comportamentului aste e problemă de personalitate? )
      Sau ceea că toți au o sumedenie de personalități (măști) deasupra lor asta tot sunt probleme de personalitate? )

      Ștergere
    2. de fapt care-i mesajul care vreai sa il transmiti ? vazind un baiat care in fiecare zi joaca un alt rol si nu este el insusi , i-as recomanda un psiholog !!!

      Ștergere
    3. Ohhh...este vorba de atitudinea pe care el o ia pentru a fi cu tine.Sau mai bine e sa tolerezi acel comportament deja pe alocuri iritant doar pentru ca el sa fie el!

      Noi toti ne schimbam , in fiecare zi atit spre rau cit si spre bine asa ca nu vad nimic anormal in ceea de a-ti schimba comportamentul!

      Ștergere
    4. e in regula cind e vorba de schimbari nesemnificative de comportament,dar exemplele date de tine sunt radicale care duc la ideea ca persoana data are o problema .

      Ștergere

Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină