sâmbătă, 30 martie 2013

''Tu ești specială"'



Deseori bărbații au tendința de a face femeile fericite , chiar și prin acele simple cuvinte : dragă , iubito , puiule sau te iubesc, ca mai apoi ele să reproșeze arogante că tu ești fățarnic , că spui minciuni și nu ești sincer.Însă TU ești fată care se respectă sau ce în puii mei? Oare chiar te consider într-atît de inferioară și neimportantă  încît nu te poți ridica peste toate pițipoancele pe care el le-a avut? Dacă da , înseamnă că întradevăr ai dreptate și nici nu meriți măcar acel puiule , indiferent dacă e fățarnic sau nu.

Bărbații spunînd toate acestea, ba chiar și făcînd unele acțiuni care după femei ele tind a fi fățarnice - nu înseamnă că ei mint și nu o fac sincer.Pur și simplu sunt niște scene de atenție care el vrea să le ofere femeilor.Însă stai, orice femeie se crede și vrea să fie specială , în așa mod o jignești nu? Cum ea poate fi specială pe cînd nu e măcar încrezută in sine , că ea întradevăr semnifică ceva pentru tine sau că îți poate oferi ceva ție.

Acest gen de cuvinte este ca un Test al bărbaților.Tipic lor ba chiar este programat și în gene , ca cea mai sănătoasă , frumoasă și puternică femeie să fie anume mama copiilor săi.Toate acestea se produc la nivel instinctual , pentru ca natura bărbatului să fie sigură de copii săi, că sunt puternici și vor putea supraviețui.

Însă să revenim la testul despre care vorbeam.Este foarte ușor și simplu , spunînd toate acestea nu contează sincer sau nu , ba chiar să fie și cea mai mare minciună pe care ai născocit-o vreodată , femeia la rîndul ei reacționează ca una mediocră , care cum am mai spus nu e încrezută în propria sexualitate și frumusețe.Atunci cum noi bărbații să vrem să avem ceva cu ea și s-o facem specială pe cînd ea singură nu se vede pe sine așa , nici măcar pe aproape de un ideal al tău.Nu e necesar să crezi în tot ce spun bărbații , poți fi chiar indiferentă, contează tu să te simți femeie puternică , care are de oferit ceva bărbatului, care să-l facă să creadă că ea întradevăr îl merită pe el , iar dacă îi reușește să facă ca el să o merite pe ea în genere e bravo.

Deci dragi fete și ''prietene'' opriți-vă în a vă plînge de ceea că nu sunteți specială , că vreți să fiți unică.Totul depinde doar de voi , pentru că gîndurile noastre sunt în strînsă legătură cu acțiunile întreprinse , cu sănătatea noastră și cu tonul pielii noastre, deci fiți sigure pe voi!


al vostru
Dani Cojuhari
;]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină