marți, 30 iulie 2013

Noua Seducție


Well în viața noastră vine o perioadă cînd noi trebuie să mergem mai departe , cînd realizăm că trebuie să ne ridicăm mai sus și să evoluăm în continuu.Așa că în acest articol voi fi pe cît se poate de direct , pentru că am nevoie de ajutorul tău.Am nevoie de wingman=partener în ale pickupului.

De ce fac toate astea? Pentru că asta va ajuta ambele sexe , atît pe femei cît și bărbați.Femeile se vor bucura că întradevăr cineva le acordă atenția de care ele au nevoie iar bărbații la rîndul lor se vor bucura de o largă varietate de femei.Yep , la început va fi greu , însă depinde de gradul de sociabilitate a persoanei și de cît de repede se poate adapta.

Vom începe de la openere (deschiderea conversației) simple care nu atrag atenția gen '' o parere despre ceva '' pina la openere ce necesita oua mari gen :
- Salut , cum ziceai ca iti spune?
- Bla bla blah
- Mie Dani , ce zici de o partida fierbinte de sex ?

Hz pe cit de corectă e dar statistica arată că fiecare a 3 fată întrebată ,acceptă acest sex . Vom învăța împreună ce să spunem după opener, cum să atragem atenția , cum să facem ca fata să fie atrasă de noi , cum să facem ca ea singură să ceară numărul și cum să facem ca HB (fete 10+) să fie pline de lichide datorită nouă.

Vom învăța jocuri multe , pentru a crea atracție sexuală , alte jocuri pentru a termina cu kissclose (french kiss) care în proporție de 80% se incheie anume cu sărut, multe istorioare care face să crească DHV (demonstration of high value) și la fel neg-hituri pentru a atrage femei VIP gen cîntărețe , modele , actrițe.

Well tot ce avem nevoie , este dorința ta de a învăța toate aceste tehnici.Eu nu pot să te trag pe fiecare ușă care te aduce mai aproape de femei , în schimb eu pot să ți le deschid pentru ca tu singur să intri.Deci pe viitor , promit să incerc să vă bucur cu un video cu o abordare măcar în săptămînă (sperăm cu tot cu sunet), vom crea multe materiale și pînă la urmă ne vom distra , pentru ăsta și e scopul seducție , de a te distra.

Deci cine întradevăr e cointeresat în a-și crește valoarea , de a părea atrăgător în fața femeilor și de a avea multe relații cu ele , vă aștept pentru a învăța împreună.
Mă găsiți pe facebook : https://www.facebook.com/dani.cojuhari
Sau aici pe site scrieți comentarii anonime

al vostru 
Dani Cojuhari
;]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină